Ontzettend genoten...,

...dat hebben we zeker gedaan deze vakantie!!! Zelden is een vakantie zo relaxed verlopen en daar heeft de 'klik' in de groep zeker aan bijgedragen.
Iedereen kon met elkaar overweg, en had de juiste instelling voor deze Afrika-reis; kijken en genieten!!!

Helaas hielden de neushoorns zich goed verborgen, en ook de leeuwen lieten zich niet echt vaak 'spotten', maar we hebben zeker genoten van de badende olifanten in de Chobe-rivier!!! Dat was echt een magnifiek schouwspel, en hadden we voor geen goud willen missen. In één woord 'geweldig'. De zeerobben lieten ook een diepe indruk achter, of was het nou de geur die zo lang bleef hangen?!!

Afijn, éénmaal terug in de bus was iedereen zijn of haar verkoudheid kwijt door de enorme ammoniak-geuren en hadden sommigen van ons alweer zo'n honderd foto's geschoten in een half uurtje tijd. Lang leve het digitale tijdperk... En dan natuurlijk de Sossus-vlei, met dat fel-oranje zand, dat ik ook nog met enkele reisgenoten vanuit de lucht heb mogen aanschouwen.

Dat was een ervaring op zich, vooral vanwege het piepkleine (zes-persoons) vliegtuigje. En dan hebben we het nog niet gehad over de indrukken van de Okavango-delta, Chobe National Park en Etosha National Park. Maar gelukkig komt het allemaal aan bod in ons reisverslag...

Thanks Afrika, van Frank en Ineke.

All rights reserved, © 2007 - 2010.